DJ Stanton

Als je praat over Classics dan praat je over Robert Steenbeek,

A.K.A. DJ Stanton.

Geboren met een uiterst vilein gevoel voor muziek in de meest brede zin van het woord. Door een rijkelijk verleden als resident DJ in diverse lokale clubs rond de eind jaren ’80 vormde dit de bodem voor het échte werk; Parkzicht.

Op donderdag en zondag- avond leerde Stanton daar zijn publiek het rave muzikale Aap-Noot-Mies kennen. Hierdoor lonkte niet veel later ook de vrijdag en zaterdag. Een periode die enkel nog voorzien van een gouden randje kan worden herinnerd.

dj stanton

En juist om die reden bestaat een DJ als Stanton, die je met net zoveel gemak de vibe van Parkzicht laat voelen alsook de rauwe en harde kant van Early Rave én dit op een manier die garant staat voor euforie en een gevoel van samenzijn tijdens ieder feest of festival.

De lijst is lang maar met een ferme greep uit de collectie mogen Decibel, Oldschool Gangsters, Houseclassics, Inqontrol, Dominator, Harmony of hardcore en The house of God natuurlijk niet ontbreken.Veel belangrijker is misschien nog wel de draaiwijze van deze gigant. Een muzikaal verhaal dat ongeacht style altijd een meeslepende opbouw en climax kent, waarmee Stanton zijn publiek al zoveel jaar voor zich weet te winnen.