FEEST DJ JOHN

Onder de rook van Rotterdam in een klein stadje genaamd Vlaardingen zag FEEST DJ JOHN het levenslicht… En al op zeer jonge leeftijd was hij bezig met alles wat geluid kon maken en de boel op z’n kop te zetten…

De ellende begon pas echt toen hij op zijn 8e verjaardag van zijn opa een cd speler kreeg (je weet wel, zo’n super cool ding met 3 discolampen). Vanaf toen ging het Kansloos Hard want hij wist het zeker… hij wilde DJ worden!!!

En dat werd hij ook, zijn DJ carrière begon bij de Hollywood Music Hall in het Feestcafé en daar is ook de naam FEEST DJ JOHN geboren!

Vanaf toen ging het erg snel…
FEEST DJ JOHN genoot zijn residentie in de Hollywood Music Hall maar draaide al snel op verschillende feestjes maar ook in andere horeca zaken zoals:

De Apres skihut
Baja Beach Club
Get Back
Sorbonne
Coconuts
Feest Café LOSSS
Café Plein
Café Fust

Maar ook op het hele stadhuisplein van Rotterdam tijdens de grootste Evenementen van het jaar zoals Koningsdag, alle wedstijden van oranje 2010, 2012, 2014, en de huldiging van Feyenoord waar de menigte opliep tot 35.000 Feestgangers!

Hij weet dus inmiddels wel hoe je een feestje moet bouwen

FEEST DJ JOHN begon in 2015 voor de grap met een VLOG, de 100%KANSLOZE Vlog. Iets wat nooit serieus had moeten worden… Maar dit was wel de geboorte voor het concept 100%KANSLOOS wat o.a. op YouTube te zien is en als party concept naar de clubs toe komt in 2017 in heel Nederland!!!

Meer informatie hierover kijk op www.100procentkansloos.nl

Wat je kan verwachten als FEEST DJ JOHN achter de knoppen staat… Feest – CONFETTI – R&B – CONFETTI – Moombahton – CONFETTI – House – LEDSTAVEN – Freestyle – CONFETTI – Happy Hardcore! En hadden we al gezegd heel veel CONFETTI