Noculan-Bookings logo

DJ MC REMSY

Prijs op aanvraag

DJ MC REMSY Boeken

Maak gebruik van ons boeking aanvraag formulier of laat een telefoonnummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op!

HOLD ON! WAIT A MINUTE! REMSY IS HERE!

Party Animals

DJ/MC Remsy is een Nederlandse DJ/MC.

In 1992 is Remsy begonnen met draaien op feesten als Multigroove en in clubs als Amnesia, Hemkade en Trance Buddha. Hij werd landelijk bekend in de videoclip “I wanna be a hippy” van Technohead. Hij was één van de eerste vier Party Animals.

Good to Go

Na 4 nummer 1-hits met de Party Animals en een single met Flamman & Abraxas (Good to go) besloot Remsy solo te gaan, en richtte het Wapsquad DJ-team op en tekende een contract bij ID&T. Hiermee stond hij op grote feesten zoals Thunderdome en Mysteryland.

dj Remsy

In 2002 kwam Remsy terug bij de vernieuwde Party Animals. In november 2004 besloot hij het wat rustiger aan te gaan doen en stapte wederom uit de groep. De jaren daarna stond Remsy nog regelmatig op de planken op talloze feesten als MC van de DJ’s Flamman & Abraxas en als DJ Remsy.

Remsy maakt deel uit van de hardcore act Mainstage Maffia waarmee hij momenteel de hele wereld rond gaat en Remsy is nu te boeken als Mc en DJ Remsy!

Festivals

Een kleine greep uit het party archief van Remsy: 

Hey, how are you doin’. Why don’t you leave your name and your number, and we’ll get back to you.

LET US CALL YOU