Noculan-Bookings logo
dj reza

REZA

Prijs op aanvraag

DJ REZA Boeken

Maak gebruik van ons boeking aanvraag formulier of laat een telefoonnummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op!

WAAR REZA KOMT IS HET ALTIJD FEEST, DUS ZORG DAT HIJ OOK BIJ JOU DE TENT OP ZIJN KOP KOMT ZETTEN!!

 

besmet met het House virus

De carrière van DJ Reza begon in 1991 toen hij besmet raakte met het ‘House’ virus. Hij was toen al actief als dj in de hiphop maar dit sloeg toen voorgoed om.

ZEELAND

In de provincie Zeeland begon hij al snel op feestjes te draaien met zijn nieuwe sound en dit sloeg al snel aan. In 1993 kreeg hij zijn eigen avond in de locale discotheek waar ook veel grote namen uit het land kwamen en vanuit daar ging het hard.

EIGEN SOUND

Zijn geheel eigen sound bracht hem naar de bekende clubs in Nederland, de grootste evenementen en een flinke dosis internationale boekingen. Reza is altijd trouw gebleven aan de house uit die eerste jaren, maar weet ook altijd te vernieuwen.

“Toen zijn goede vriend DJ Rob in 2005 met Oldschool Gangsters begon, was Reza  één van de eerste die hij hierbij betrok.”

Events

De lijst zou ein-de-loos zijn als we alles wilde opsommen voor DJ Reza, maar een aantal recente events waar DJ Reza te vinden was:

Hey, how are you doin’. Why don’t you leave your name and your number, and we’ll get back to you.

LET US CALL YOU